Nicole Schuijling

Ik behaalde mijn bachelordiploma in 2007 aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen (NL). Hierna ging ik onmiddellijk aan de slag in een rusthuis en daarna in een logopedische praktijk in Nederland.

In 2009 heb ik mijn werkterrein uitgebreid naar Vlaanderen. Ik werkte in een logopedische praktijk met behandellocaties in Kesselt/Gellik/Maaseik. Naast mijn parttime job in deze praktijk werkte ik ook 1,5 jaar parttime in de Verpleegkliniek te Heerlen (NL). Deze combinatie bleek na enige tijd praktisch niet meer haalbaar.

Aangezien mijn passie meer bij kinderen ligt heb ik besloten me alleen nog op de therapie├źn binnen de logopedische praktijk te richten. In 2011 heb ik An Roex (gedeeltelijk) vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. In 2011 en 2012 ben ik werkzaam geweest in een logopedische praktijk in Houthalen. In 2012 vond er een verschuiving plaats binnen BRABBEL, waardoor ik mij sinds september 2012 definitief heb kunnen aansluiten bij het BRABBEL-team. Ik ben aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL). De afgelopen jaren heb ik mij middels cursussen en studiedagen verder gespecialiseerd o.a. op het gebied van fonologische stoornissen, lees- en spellingproblemen, rekenstoornissen en meer specifiek op het gebied van dyslexie.

Terug